titta hästen

idag smög jag och jana in i hästhagen och klappade hästar.

my

WTF

när jag gick in i badrummet hittade jag detta. wtf?!!!? jag kunde inte för mitt liv komma på vad detta kunde ha används till.. i ett senare skede fick jag svaret. ett dumt svar.

my

24

i fredags jobbade jag lite och sedan träffade jag katt och bella, vi åt lunch på costas. bella for till pojkvän, jag for hem, katt på möte. hemma såg jag lejonkungen med snälla småtrosor. efter det har jag jobbat i 17 timmar. tänk på mig.

tack och hej
my

dåså


mer



Haha älskar cortney love för att hon e så cp
/elle

patti



Någon snubbe som bara lägger upp massa bra konsertfilmer på youtube typ. Tack så miicket
/elin

kolla kolla en ny tröja till mig, som jag fick ida

linnet

crazy justin :DDD


världens bästa fredag <3333333

ska trycka i mig sushi med bengan och sedan vara med evis och därmed även göra något för första gången på fem dagar. <3 livet <3

/elle

hej my är här igen som vanligt

kolla vad fint tema jag hittade, det är nästan sommar när jag sitter vid datorn. OCH eftersom jag inte gör så mycket under dagarna så uppdaterar jag bloggen och ser no ordinary family (jag verkar fortfarande vara den enda som följer serien) förlåt för jag är jobbig alla sockerärtor.

i could stick around and get along with you, hello. it doesn't really mean that i'm into you, hello. you're alright but i'm here darling, to enjoy the party

plus att bob sinclair är lite sässy/////////my

jag kräver förändring

vi har bara rest till tre ställen tillsammans, stockholm, borlänge och turkiet. jag har inte räknat med skellefteå. jag vill resa eller flytta. eller glädjer umeå er?

jag lever!!!


det är såhär det kommer kännas baby

jag försov mig lite idag

the story

hemskt många inlägg från mig, hemskt många bilder på mig. men jag bemästrar min talang på paint, blir lite roligare så. det jag vill framföra med inlägget är att jag dricker kanelte och tittar på no ordinary family, är det någon mer än jag som följer den serien????? den är världsbra och jag vet ingen som följer den. jag vill diskutera den med någon varm själ där ute. SOS. 

my

around us

jag är sur över mitt munsår, när jag och katt var på stan idag så lämnade jag in lite cvn i hopp om att jag får ett jobb så när jag pratade med butikscheferna så föll alltid blicken ned mot munsåret. katt skrev nu att hon ska bli faster, grattis gumman jag ska ju också bli det!!!

my

munsåret har spruckit nu

och det sprack när jag drack te, så nu har jag svalt massa var. härligt va? detta är min hund KIRA, ingen gillar kira för hon är så hysterisk och inte alls så söt. 

my

munsåret har inte spruckit än

http://www.youtube.com/watch?v=v5BZom3vY0g

yippee ki yay, motherfucker

mitt munsår har blivit en tickande bomb under natten. jag undrar när blåsan spräcks och jag kommer känna varm vätska sippra mellan läpparna. BLÄ!! jag tror också att jag har lite feber. jag hade ju big plansmidag som jag var tvungen att ställa in, ringa arbetsförmedlingen "du har plats 33 i kön" weeeeeeeeeeeeeeeeeeho 

my

Wild, wild horses couldn't drag me away. Wild, wild horses we'll ride them someday

nu spring jag iväg till jobbe! /L

dress up for impression

nu fyller jag på med samma bilder. ser ni, vilken so not linslus jag var i helgen. inte ens en vimmelbild. jag skådar förändring.

There was a young girl, whose heart was a frown, because she was crippled for life, and couldn't speak a sound. And she wished and prayed she would stop living, so she decided to die


älskar mina LIP SMACKERZz. dom smakar faktiskt sprite fanta och coca cola irl/L

fa-fa

hatar pappor och sms

pappa: jobbar du sent idag?
jag: jag är hemma
pappa: Å faaan!! :)))

alltså vaaaaaad. Nej pappa. Nej. Bengan har typ börjat med ":)))" på heltid och dessutom verkar han aldrig veta om jag är hemma eller inte

/elle

många kramar och pussar

igår hade vi myskväll hemma hos jesper. jag var dyngsjuk och jättetrött, tur att vi känner någon med körkort så vi kunde köpa bla te och chips. vi såg big brother och det verkar ju bra, alla mina vänner på facebook dissade det totalt. vi har ju världens gulligaste norrlänning med. jag lägger upp bilderna från lördagen lite senare.

my

(.)(.)


HEEEEEEEJ BLOG_GHHEEN!!!!!:D:D

hej hej på eeer!!!! idag är jag glad och pepp inför kvällen. vill att elle ska sluta och komma hem från jobbe nu!!! så jag kan ha någon att vara med. nu ska jag bädda sängen, då blir hon säkert glad när hon köm in
puss och kjam fån linnet

07

matte
frida vännen och elin här ser du ut som simba
lilla kallufsjesper in action
jag lärde mig allt om snebena och bestämde mig för att gå all in på en gång
bella utforskade smiket
katt var lite thaipunk
tjiiiit nu e vi häftiga
vilka härliga dagar

jag har lurat mig själv för många gånger nu

jag var uppe med tuppen imorse för att jag vaknade av att jag snarkade, hur överlever du linnea? jaaaamen gud vad trevligt det var igår, vi såg en rolig film, lagade mat, åt kladdkaka, åt chips, åt choklad och drack saft och läsk. och herreguuuud vad trevligt det ska bli ikväll trots att jag är sjuk. 

miz

BFFF


hoho

ikväll har jag blivit klippt av en småtrosa men jag tror det blev ganska bra, betalningen var en cigg och så gjorde jag en kopp choklad till henne.

big big plans

jag och jennifer pratade om peace and love idag och jag kom på:
bodypaint +
kul va?? eller? planen är paxad ifall ni tycker det är kul

my

jävla kul

frida hade en köttbulle mellan tänderna. minns att vi typ jämt pratade om att när tandläkaren tog bort köttbullen
så skulle frida ta hem den och steka upp den och sen skulle twiggy få äta upp den
tischa med inbyggd palestinasjal. de va grejer
töntarna som ville att jag skulle fota när dom drack ur ~sugröret~ sexigt /L

som hallå, gör jag fel

Är trött konstant. Är det nåt fel på mig? Sover inte lite men inte mycket heller. Helt lagom typ. Tror typ att jag är sjuk i huvet. Annars så väntar jag på en rap. Har gjort det hur länge som helst. Såhär ser jag ut när jag väntar på en rap:

natti



weho

nu håller jag på med mitt cv och personliga brev, jag bara sprudlar av alla idéer jag har. well well cykelställ dissishowwedo.

varför är du inte taggad?!!!??

nu är min ven rik, alla mina venner är typ rika. känns det som iallafall. imorgon ska ska ska jag söka jobb så jag får fylla på sparkontot. jag fick ett mail från min gamla mentor och blev lite nervös, jag trodde att han hade luskat ut någonting men det handlade bara om att skriva en uppsats om "mitt liv efter gymnasiet" njaa, det tänker jag inte göra. 

my

shake your money maker like somebody 'bout to pay ya


din mamma borde lärt dig lite granna, tönt


tänkte att jag lägger upp den nu ändå! det finns kanske någon som inte sett den. jag gråter och skrattar samtidigt. vill nästan skjuta mig i skallen det är så roligt. SD vet vad dom gör azå/L

baby du knullar bra



Spenderade allahjärtansdag med älsklingen. Blev mycket hångel kan jag då lova dig <33333
/Din Elin

olo

http://www.youtube.com/watch?v=eDPIx1AB7LY

alltså wtf roffelamo

förlåt mamma

hej vänner, vad fina ni är idag

saknar dig redan eric, skoja. i veckan är jag back på kahls och vi har fått in världens godaste varmchoklad, kom in och träffa mig och drick den varma chokladen. imorse vaknade jag av att jag fick ett sms från polisen, det såg så oseriöst ut för de hade skrivit -polisen- jag tänkte ju bara på ~polisen~ lite nervös blev jag hur som helst, men fick ju bara en kallelse om my new ID. 

my

fred och kärlek

Snart är det ett år sedan vi köpte våra peace and love biljetter. Då var vi spårade små flickor och nu är vi vuxna och mogna... kanske. Hur som så har jag och linnea bestämt oss nu. Vi vill dit igen. Och jennifer? Visst ville du med? Vi har ju fortfarande ett gemensamt tält som ligger och ruttnar nånstans. puss och kram /elin



there's been a long time since i had some fun when the pressure kept me come undone

världens bästa dag för oss singlar att bli påminda att vi inte har någon vid vår sida. som min vän jennifer, hon fick frukost på sängen och en gucci-parfym (WTF). jag som en lameazz singel fick en förkyldning och ett otroligt halsont. jag lider. dessa är mina favvotjejer assnygga och är djs, mitt i prick.

my

på förfesten kom en banan in


angående bloggen_91

jag skrev ju förut ett hejdå-inlägg här pga att ingen av oss haft någon lust med denna bögblogg. men sen var jag väl lite överdramatisk och ringde till linnea och ba NU SKITER JAG I DET HÄR!!! Men vem fan bryr sig. man skriv väl när man får lust för fan. så jag tänkte bjuda på lite mobil. kramen då från elle gumman


lorina förbaskad på café


bella rutinpetar öge på café


en vän som nu är försvunnen och linnea som ständigt dyker upp i bakgrunden på bilder




zötizen i arbetsklädn



jävla rolig förfest


vet inte när detta hände... är jag typ flickan med dom flashiga tightsen eller?


köpte matchande jackor fint va??




bet av mig tungan

klassfest med 9B

här ses vi igen efter fyra år
L

i just had sex and it felt so good. a woman let me put my penis inside of her

kolla, kan man någonsin vara så här seriös när man är full? jag har 10 bilder till som ser likadana ut. detta var en kväll på tc när jag och bella mådde illa och satt på toan. jag bestämde mig för att försöka ta en ny profilbild på facebook typ. good work gumman.
imorgon tar jag farväl av denne man, han åker ju till ett land som verkligen inte gränsar till sverige. vi ska laga middag, lyssna på lilla lady och spela på en rosa ukulele. tc eller corona, beror på hur roligt mitt sällskap är under kvällen för mina andra fina vänner kommer att vara på tc. 

my

femton olika helger på sämst nallen


(L)

haha åh lillan. gud vad roliga filmer jag hittar på dattan! tycker sånt här är jättejobbigt egentligen. jag blir röd i ansiktet och nervös och börjar skratta när jag kollar på detta klipp. men hon är ju jätteduktig lillgumman. jag klarar ba int av att titte. här var hon tio jordsnurr men snart är hon hela tretton  

/L

None of these boys can dance not a single one of them stand a chance None of them get my sex None of them move my intellect None of them work for me None of them make me feel anything None of these chicks got style None of these drugs get me high


hittade en rolig film från högstadiet. på lördag har jag klassfest med gammgammgammklassen /L

nu är jag tillbaka en snabbis

hej vänner, det har kliat i fingrarna att skriva lite i bloggen och jag hade inte ambitionen att starta en ny blogg som elin och linnea. hoppas den här kommer vara back in buissiness snart. bilden är från corona om ni inte såg alla miljoner vimmelbilder som jag fick vara med på, tack du! vad gör jag nu undrar ni kanske? jag gör fan ingenting, jag är tyyp arbetslös men ändå inte. jag vill bara dra någonstans och jobba, typ norge. då skulle jag kunna hälsa på min bror och bli rik samtidigt. dock har jag ju mitt GyMkOrT i två månader till. men om någon vill åka så följer jag. på fredag så ska vi sörja och fira att eric åker till riksgränsen, jag gissar på att vi åker på corona så jesper får sina quinnor, jag erkänner dock att jag hade kul där i fredags. men kul att talas vid i ett enkelriktat samtal mina fina pullhönor.

kram från my

man måste dö några gånger innan man kan leva

en kyss från mig till er

höjden av gullighet

När min lillebror sjunger i duschen

Just nu lyssnar han på kristna skivor som han fått av sin mormor. Brudar som låter som typ carola och sjunger typ "guud är good", att han låter som en liten flicka när han sjunger är det bästa.

Amen.
/elin

jag vet vilken dy hon varit i

Denna helg har varit tråkig och jobbig men samtidigt knäpp och rolig. Har hänt så mycket flummiga saker. Igår var vi på fest i ett hus där det i källaren fanns alla etniciteter i världen. I rummet bredvid var det fjortisfest med spårade kastruller. Själv trivdes jag bäst på övervåningen. Vi åkte med en skön taxisnubbe och väl ute så blev jag tagen som gisslan hela kvällen av ett serioustalk. I fredags blev inget som jag tänkt mig men det är kul att man kan skita i livet ibland. Annars då? jooovars nu ska alla flytta och jag måste nog göra samma sak. Måste bara styra upp livet först. Hejzan 
/elle

ett kort från helgen


bra låt på rikt

The Smiths – Asleep
The Smiths – Asleep
The Smiths – Asleep

/elin

CAAUSE IM BUUURNIN



Haha jävlarrr vad rolig kille. Varför låter han sådär. Hörde denna gamla dänga på radion idag och sen dess har jag haft den på skallen. Kommer ihåg att när jag var liten brukade jag och min kompis sofia sjunga "kossan doris" istället för "cause im burnin"... jävla bra fantasi man hade. Btw så handlar denna låt om mig och alla mina pojkvänner </3
/elin

I'm just lookin for a little squeeze



pickadollen ligger nära i natt elin/L


I put my heart in your hands

Ingrid Michaelson – Keep Breathing

Varsågod evis. Detta är låten som spelas när Burke get tha hell outta church! Lyssna och stick en kniv i dig själv
/elle

tjiit

Det ökar på bloglovin. Ruuligt mina små hönor. Detta firar jag med en glad bild på mig



PS vill jag säga att jag vill att det ska bli varmt nu och att jag saknar att bo i skogen
/elin

MALCOLM (L) I LOVE U (L)

ungefär såhär ser jag och elin se ut när vi dansar med varandra. vi mimar och kollar varandra i ögonen och försöker göra samma danssteg. L

motherfucker

flora jag hittade det du berättade om, trodde typ inte att det var riktigt sant först så jag var tvungen att kolla upp det lite. det är helt jävla sjukt, ofta man någonsin låter en "före detta" pedofil starta upp en friskola och nu när han blev pedofil igen och måste in i finkan, då ska hans kompis hallicken ta över skolan. lolar irl, det är jättehemskt men dom måste ju sjemta???????????

/L

RSS 2.0