min pojkvän

här är han in action
här tog han kort på sig själv hemma hos mig
sedan spelade han gitarr för mig och jag fotade
~gillar profilbilder~

my

hon är sig lik

True story. (Vet inte ens om det där är my men i made my point)
elle

jag saknar

jag tänkte göra ett jag-saknar-inlägg
Först av allt så saknar jag danne, danne som erbjöd sitt tält, sin sovsäck och sin bil så jag och linnea kunde få sova relativt varmt på trästock. Danne my man, i miss you, where are you? När vi ändå talar om trästock kan vi tala om trästocks-kissie.
Hon är inte alls lik kissie och jag undrar hur den historian kom till.

Jag saknar min klass, vi som lovade att vi skulle styra hundra klassfester i sommar. Nu är vi splittrade och några har till och med flytt landet eller förflyttat sig mot huvudstaden. Men bra kämpat mp3b.

Jag saknar att göra någonting, i sommar var jag också arbetslös men i sommar gjorde vi massa saker, som att sitta i parken hela dagen. Nu gör jag nadamas och det suger dick!


Jamen självklart så saknar jag ju sommaren, jag är inte jätteförtjust i kyla. Såå, sommar. Då tänker jag på peace and love och då saknar jag festivalen och pizzan, omg american take away in my heart. Jaa, till och med smutsen, svetten och de två timmars sömn som man lyckades få saknar jag. Inte bajamajorna dock, låt er brinna i helvetet


Jag minns också att elin fick en kartongkant i ögat som gjorde svinont för henne. Och när jag tänker på svinont tänker jag på mina fötter på balkvällen. Herrejesus. Balen var det roligaste jag har gjort i mitt liv. 


Jag saknar roliga efterfester som håller på fram till morgonen. Jag tror vi har blivit gamla och inte orkar med efterfester längre för det var sjukt längesedan jag var på efterfest, eller en rolig iallafall där alla älskar varandra och har roligt och skrattar. Därför lägger jag upp en film på en efterfest i somras som var himla rolig. Filmen är väldigt dimmig, ~*men det var vi också*~



Jag saknar johannes lägga i sommar också. Där låg vi i sängen och åt chip, choklad, bananer i ugn, pizza, cola och litervis av pepsi. En dag så ville vi busa och kasta vattenballonger från balkongen på folk som gick förbi. Johannes skulle filma men han var sämst. Några fullträffar fick vi in dock var det glest med folk så vi gav upp. Vissa nätter fylldes med spya och ytterst konstiga frågor om varför johannes aldrig fiser och varför det sitter en vägg i soffan. Men väggen var tyst.


Men nu kan vi inte vara griniga för att det är vinter heller. Det ska vara vinter i hundra år nu. Så jag saknar alla våra födelsedagsfirande. Alla vi förutom katt fyller år på vintern. Våran krogtid äger rum på vintern. Då har vi alltid roligast. Så jag saknar lite krogtider med födelsedagsfirande och gratis öl.

Nu orkar jag inte skriva ned något mer, piiz out

Big M



cimon har rakat av sig håret, vi får väl se om det blir nakna skallar i höst

Nu har jag skaffat telia max 25, hoppas det är lika bra som alla säger. Elin följde mina fotsteg och det ville säkert teliakillen också göra. Det har varit en varm dag med stockholmare idag. 

my

fin

mmmmelin

123 fanta och rosé, linnea ska bli snygg och full


jag har upptäckt en ny del av obbola.

Jag och johanna var på långprommis igen. Vi gick till ett hemligt ställe bortanför själafjärden. Där fann jag en ny del av obbola, en rik och lyxig del av obbola. Jag har typ aldrig sett så fina och lyxiga villor i hela mitt liv. Så det bor himla många, jävligt rika människor här. På ett ställe så var det ett stort berg med en trappa upp till toppen där någon hade ett lyxhus. 

my

snart helg yä yä yä /L


spiderman

Igår var jag med anton och chrille och drack folle så det ilade i mina öron. Väldigt obehaglig känsla. Iallafall så satt jag och väntade på att anton skulle hämta upp mig och kom då på att jag skulle leta efter en mössa. Då hittar jag en såndär rånarluva eller vad dom heter. Har alltid haft lite fördomar mot människor som har på sig sånna. Och jag hade rätt. Man kan ju inte andas i sånna? Känns konstigt att täcka över hela ansiktet med tyg också. Utom om man kanske ska råna någon. ELLER om man vill kyssas som spiderman. Jesus så häftigt. För övrigt så lever linnea också på denna blogg men hon lämnar alla sina inlägg i utkastet istället för att publicera dom. ~spårad~

OBS! Vände på bilden och inte mig själv. Var för svårt att hänga i taket

/Spiderelin

jag saknar läggan så bad!!!!!!!


denna låt passar mig utmärkt nu

I'm The One

my

arbetsintervju!!!!!!!!!!!!

Jaa, jag ska på arbetsintervju idag!!!!!!<3333333333 Annars har jag och johanna varit på en två timmar lång pormmis ut till gröthälla. Där var det så vacker att vi stannade och tog kort med nallen. 

my

en lista över mina nyfunna kärlekar:

- Sova iklädd långärmad tröja samt byxor
- Makaroner med grönsaksbuljong
- Christina yang och Owen hunt
- Apotekets cerat
- Från och med du
- Hörlurar istället för öronsnäckor
- Skriva listor
- OSV.

Allt detta är saker som jag varit tvärt emot och hatat förut. Spännande va? Jag har varit i en förändringsfas/personlighetskris ett bra tag nu och snart kommer jag ploppa ut som en ny människa. See ya on the other side!

Felin

dead and gone

Jag och Elin är inte twins längre. Vad synd. Jag tror jag ska färga håret brunt jag också
för elin blev himla snygg i det.

my

helgen


engångskamera

Här är nästan alla mina bilden från min engångskameran!!!!!

my

gull


turre

/Elin

igår kunde jag inte somna

Så jag låg och tänkte på att

-ingen använder msn längre, utan facebookchatten
-10-talet genre blev partymusik
-alla har iphones
-bloggar tog över världen
säkert något annat spännande också

my

macka av gran och tall

Huvva, nu vill jag gå under jorden. Jag känner mig som världens deppigaste människa. Men jag tänkte berätta för er att jag har ätit en barkmacka ikväll. En macka som är gjord på bark från granar och tallar. Det var gott. Passar fint med tomat på i belive. Jaja, om folket har någon riktigt bra låt som jag kan lyssna på nu, skriv. 

my

ansiktsuttrycken med ett budskap

^Seriöst

^Really? (argt och övertalande)

^Ojdå/Jaha/Nämen! (Förvånat)

^Chockad!, förstoppad, seriös (anton är dålig på uttryck så det är lite diffust)

^En överdriven "Nämen!", fundersam

/elin

jag röker cigaretter och det är mörkt omkring mig

Cornelis Vreeswijk är bra på söndagar

my

TILL ELLA

det gick inte så bra att ta kort med henne för hon rör sig hela tiden men hon är fin och go! synd att du är allergisk mot katter och aldrig kommer kunna vara med oss och katten :P:P kram kram

helg

De jämnförde sina ben, vem som hade hårigast. Isa vann.

filfen gick nyss förbi med sina barn

Igår lämnade mina vänner mig ensam på corona, för jag rymdes inte i deras taxi. Jaha, inga pengar på mobilen eller på kortet. Som tur var träffade jag nya vänner som skulle åka till stan. En kille låtsades vara en hund så han smet in i backluckan och voffade som en hund. När vi väl åker i taxin så kommer vi fram till att ingen i taxin känner varandra och vi hade the time of our lifes. Vi fnissade hela vägen och jag fnissar nu när jag berättar det för att det var så roligt. 

men hur gick det för hunden?
Hunden släpptes ut på frasserundan och kom senare in på max för att leka i lekrummet som tyvärr var stängt. 

my

dilemma

Anonym:

haha precis

hur lågt kan man sjunka elin?

får man ligga med nån som man egentligen inte vill ligga med bara för att få ligga

 

 

Haha tragiken flödar nu


coronatjejerna

Corona är back in business och det känns som gamla tider. Här är en rolig bildserie där jag på första bilden blev rädd för fotografen och mina händer är det äckligaste jag sett. Killen utnyttjade vi för fototillfället


Annars så var evis där i balklänning och spelade basket
/elin

well, I got down on my knees, and I pretend to pray

jag ska fly från landet innan vintern kommer! jag vägrar att bo här om det ska bli den kallaste vintern på tusen miljoner år. jag dog ju nästan förra året. jag ska gå i ide i robertsfors och efter jul sticker jag. kanske inte till ett så mycket varmare land och inte heller något som ligger långt bort, men norge får duga. jag måste bara ta tag i det

och ja, jag är hemma ikväll. jag mår inge bra! att må dåligt är det värsta jag vet och huvudvärk på det gör inte saken bättre. vädret var skit när jag vaknade och då blev jag ledsen, plus att jag mådde skit. jajajaja det kommer fler lördagar med mina vänner!!
 
kan också säga en till sak nu när allt börjar gå nedförs och bli grått och trist att jag har haft världens bästa sommar med världens bästa vänner. jag har inte jobbat ett skit utan jag har tagit vara på den korta korta sommaren vi har. och jag e så jevla gla för de
shu bre, jalla bye, gonatt fuck alla er B)
/L
 

till linnea, evis och frida

Såhär snygg blev jag när jag färgade håret! Poss poss!

ojoj

Jag trodde denna kväll skulle bli lugn men det blev den inte. Jennifer bjöd oss ut på tc i regnet. Men det blir säkert bra. 

my

mamma

Ikväll så har jag varit ute på äventyr på maxi med mamma och pappa. Så nu kommer min tonfisksallad som jag ska göra imorgon bli hur god som helst. Jag är avundsjuk på linnea som får gå på stan med sin syster och köpa massa kläder. Det kommer bli roligt gumman, och hon kommer inte köpa en bh, kanske bindor??!
Helgen är jag skittaggad på även fast planerna är lösa. 

my

If you feelin like a pimp nigga, go and brush your shoulders off

på fredag ska vi alla tane lugnt eller jobba. jag ska jobba men vad gör de, det känns bra. och elin det ska bli kul att se dig på lördag, vi måste ses. på lördag ska jag också ta med min tolvåriga syster till umeå city för hon vill köpa kläder med mig och det kommer bli kult och spännande. tänk om hon vill köpa sin första bh eller något omg vad ska jag göra då????? jag kommer att börja fnissa och gråta
nu ska jag inte göra något. jag ska bara vänta på flora
/L

tonfisksallad med advocado

tio små moppepojkar kör utanför huset på bakan, dom blir bara mer och
mer häftig när dom kör på bakan måste jag säga. Idag åker johanna till danmark
och kommer ha the time of her life. Jag är kvar i umeå lika fattig och arbetslös
som förut. Men det blir kul, jag har ju er. 

my

cosmic love


min nya favvoreklam


my

fint


Visst ser katrina ut som en gubbe bakifrån?
Jag gör det mest för mig själv så jag vet var jag har korten, för jag vet att det inte är superkul att se på gamla bilder från när folk var små!

my

ljuva 90


Denna bild är jag mest förälskad i.

my

sexy bikini

Jag trodde 2007 visste bättre än detta. Jag uuuuuuuundrar hur hans crazy threesomes var och vad punanny kan betyda..

MORE PUNANNY

my

dont fucking tell me what to do



makaroner med grönsaksbuljong

yaoyaoyao jag är helt frånvarande. Min dator har gått sönder och ännu en löning försvinner down the drain. Men sånt är livet! Idag var jag med linnea på stan och åt läppglans. Det kanske smakade gott! Kissezzz

elinio

bajs

Min vän berättade just att hon har bajsat så mycket att det blev stopp i toan. Hon skicka en bild på hur det såg ut. Hon förblir anonym. Hon citerade "Det blev typ som i kungarna av tylösand"

my



yo

Här finns laddade pistoler, se upp för habbade personer som bangar sina kanoner, välkommen till vår blogg. för de e här där vi skriver o så ibland, fast vi spenderar också tid på kåken ibland och vi försöker hålla ihop fast vi ska alltid bråkar med varann, så sluta jiddra my och elin, jao vi måste chilla nu. Och vår mamma är beroende och säljer sin kropp, storebror e med grabbarna och planerar brott, lillebror tog överdos o inget känns soft, jao. Aina misshandlar invandrare när ingen ser, därför polis stationer och soc-kontor dem brinner ner. Vi är hungriga och arga, flummiga på braja och fett tung på att rhyma. O vi försöker hålla ihop. En för alla jao och alla för varann

 


2010


regnet avtar

Okeeej, nu har jag hunnit halvvägs och är inte ett dugg klokare med headergrejen. Jag sätter ansvaret hos Elin och Linnea. Ta bort the numbers!!

Hang With Me (Acoustic Version)

my

my larsson wtf

det är år 2010 och sverige tar in ett parti med rasistiska värderingar i riksdagen. wtf omfg lol omg roflmao ffs
/L

robyyyyn

Så här lycklig är jag nu som linnea är på bilden, hehe. Jag har äntligen lämnat in min engångskamera. En veckas längtan. Korten är från veckan i turkiet och jag har ingen aning om vad det kommer vara för bilder på den. 

my

hej

Ja, det suger jävligt mycket kuk att ett främlingsfientligt parti kom in i riksdagen. Ja, det suger att moderaterna vann men det har vi väl vetat ganska länge? Men jag är så jävla less på denna valhets. Men ute är vädret vackert och ikväll ska jag träna mma!!!!!!

my

Katt gästbloggar

Hejsan Katt här. Jag har fått äran att få gästblogga på onineo eller de ville bara ha bilderna från i helgen som var. Så ja.. varsågod!

Rex
Sista festen
Fy fan vet inte hur lång tid det här tog men.. äntligen! Nu ska jag ladda upp bilder på min blogg (katsjo.blogg.se). tagga..
puss
Katarina

FÖR HELA SVERIGE

känns riktigt vuxet och kooolt nu när man har fått rösta för första gången. självklart blir det valvaka och jag hoppas att svenska folket har röstat med hjärtat denna gång! det verkar dock inte gå åt rätt håll just nu. det går åt skogen. zez imorn! piis
/L

2051

Igår var vi på avskedsfest och det var jätteroligt att träffa alla mina vänner som jag aldrig 
träffar längre för våra liv inte vill sammarbeta. Men hör upp. I november börjar vår lycka 
igen. Efter att vi hade spanat in ett töntigt bråk på max och träffat ännu mer vänner som jag
aldrig ser längre så fortsatte kvällen på max E4AN. 

my

best

my

så här ser grynet iallafall ut nu


helg


röstat

Nu har jag gjort min röst för samhället. Pappa blev så glad och stolt efter att jag hade röstat så han gav mig en kram, gubben!

my

tvättdag

"Fokusera på tystnaden istället för att irritera dig på den", detta kläckte evelina ur sig när vi inte kunde sluta prata om knäppa saker inatt. Det funkade och jag somnade på en sekund. Ibland är hon smart den där jäntan. Innan det provade vi också med att hon sjöng en godnattvisa för mig och det var väldigt behagligt. Ska anställa någon som kan ställa upp på sånt. Annars då? Jooodu tackar som frågar! Jag är pank och måste gå under jorden. Jag fick den lilla lönen igår och nu är den slut pga att jag till min förtjuuuusning fick en oväntad räkning. Tack gud jag tyck om dig. Nästa gång jag får pengar ska jag iallafall färga håret brunt! Spännande va? Och just ja, jag funderar på en vit månad. Men vi får se hur det går

Pelin

hej firends

Jag har en plan till alla oss!!!! Den är dundersäker.

my

det var jag

om du är på dåligt humör så lyssna på denna. då blir du glad.

my

ord upp


7 månader kvar tills det blir varmt igen.


amaaaaaaaaaaagaaaaaad

Träningsvärk i hela kroppen. Till och med i handflatan. Imorgon får jag fiiiiiiiiinbesök. Crazydåligt väder också

my

ricke palle


gör en ruta så blir allt bra

Idag låg jag och sov också ringde det från jobbet. Första gången jag blivit glad av jobbet. Till evis kan jag ju säga att det var den där gull-birgitta som ringde. Hon ba "Vi är så himla nöjd med dig! Jag ringer när det är personalfest!" Haha tur det för innan hon ringde var jag sur.  Iallafall så var vi på midde idag och ordnade lite saker. Jag trodde att det ändå skulle vara ganska skoj att träffa lärarna och bara typ känna in gammskolan men fy faaaan vad tråkigt det var. Fick typ ångest direkt jag gick in genom dörren. Jag satt bara och funderade på hur jag pallade att gå ut trean. Så otroligt tråkigt. Det var ju lite synd. Menmen nu längtar jag bara efter min lön och någon som ska föda mina barn. /Ellelel

~innebandy~

Vi har en dilf i obbola som alltid går förbi vårt hus. Så jag kan sitta vid dattan och spana in honom!!! Ikväll ska jag träna innebandy, vilket jag inte har gjort på 4 år. Detta kommer bli spännande och alla 94 kommer kicka mitt ass ikväll. 1½ timme att slå ihjäl och bli i hjälslagen. 

my

varsågod mysan

Du ville ha gamm go bilder så smacka på dessa! Alla kort är kanske inte så roliga men det är från roliga tillfällen!

^En av de fulaste bilder jag någonsin skådat. Resten av dom fulaste bilderna i världen togs vid samma tillfälle. Historian kring dessa bilder är ännu roligare

^När vi hade pluggat en hel dag och var helt förstörda

^När linnea var svinfull och svinförbannad

^När jag var den enda som var för liten för att gå ut och istället söp så jag deckade på förfesten för att sedan vakna när ni kom tillbaka och bröt er in i Tonys lägenhet

^Hårdrockaren som hamnade på fel efterfest och senare blev besatt av my
Elin

kändizar på rex


boxning

Ikväll har jag, johanna och evelina tränat boxning eller liknande. Det var sjukt, alla som tränar den där sporten måste vara bäst på att försvara sig och bäst i sängen.  Många smidiga moves. Nu har vi bestämt att slå alla kaxiga vakter. Så se upp!!!!!

my

två minnesbilder från turre

På andra bilden tog hoppet slut /elel

hehe


blä

Jag visste inte ens att man kunde blöda i ögat. Ser förjävligt ut iallafall.

my

till elin och linnea

Jag vill att någon av er ska göra ett roligt inlägg med massa bilder från roliga tillfällen. Själv har jag inga bilder eftersom pappa är sämst och har tagit bort alla. Skulle vara roligt!!

jag lever

dryyyyyyyyygt, jag har oroat mig för denna dag i en vecka. dog av nervositet i väntrummet sedan så säger han ja, tack kom tillbaka den 12 oktober efter att han bad mig gapa. Tog 5 min <3 Plus att jag måste dra ut alla 4. Nu får jag oroa mig en månad till.

my

imorgon förlorar jag mitt liv

klockan 09.30 får jag tabletter som gör mig lugn, sedan får jag sprutor i käften. Sedan ska mina visdomständer klyvas och dras ut. Min käke kommer gå av och jag kommer att dö. Trevligt att lärt känna alla mina vänner.

rip my

Flora 18 år


fk

Idag har jag hängt med dessa två plus några till. Ungar är det konstigaste som finns men en om dagen gör mig glad i magen. Nu ska jag sova resten av mitt liv och undra var alla tog vägen. Imorgon ska mysan kötta upp käften iallafall. Lycka till säger jag och det löööser sig
Elin

leo

En av mina favoritlåtar of all time. My jag vet att du tycker att den är superdeppig och ja det kanske man kan tro. Men jag lyssnar alltid på den här låten när jag gör ingenting och jag blir inte alls deppig för det! Den är ju så fin, du måste bara ge den en chans <3

MVH
Din Gode Kamrat Elin

fredag


Michael Province

Michael Province är den coolaste människan jag vet. Det är lilla killen i vit skjorta och fiol. Han är typ 10 bast och är redan världens häftigaste kille. Har sett dokumentären om den där konserten två gånger och det är some goood stuff (Det är en bit in i klippet som han börjar spela)
Elin

snelin

Idag vaknade jag och kände mig precis som jag såg ut. Gammelräven på brönet och bajs i ansiktet. Kändes otroligt tungt att åka och jobba. Men jag gjordere och nu ska jag äta go dyng dyng maten

annniiiiiiiiiiiiiiiiikkkaaaaaaaa

Igår var vi på rexkex och det var himla roligt. Hela kvällen vart bra. Hemliga klubben lurade på oss krigsmålningar och vi åkte med en läskig typ hem från stan. Detta är lite bilder från igår men vi har lite mer som jag hoppas kommer upp inom snar framtid. Ikväll åker vi till bella och kollar på gullmorgan freeman och äter gött.

my

monstergäddan som jag sprang omkring med på trästock

miss u <3

Lördag lördag

Lägger in en bild på mig från igår. Vi hade riktigt kult!

fezt ikvel

Åh det är så tråkiga bilder. Nallen 4-lajf. Ikväll ska vi på rexkex och träffa vänner vilket jag inte har gjort på en vecka. 

my

Scooby Do i mina öron men dom skickar en gubbe på torsdag

Ja det är ju ingen hemlighet att jag jobbar med blått och svart, lite orolig himmel över kvarken. Ja men summa sumarum här haru en liten sjöbuse!
I love you Jens!!!

Elin

PS Chrille är bäst på att härma honom, partytrick nå jävulst

vart e du?


roligt


:P

Nu missade jag min buss och även mitt seminarium så plötsligt har jag ännu en timme att göra ingenting. Igår sörjde vi i en park och gick sedan på jakt efter ett dancefloor men utan lycka. En snubbe stoppade några hallon i en mojito och sen slog det till i skallen. Har fortfarande inte duschat. Kommer typ inte ihåg sist jag tvättade håret. Efter jag slutade skolan så slutade jag typ bry mig. Går alltid på stan i gamla trasor och utan smink numera. Förlåt mig, jag vet att jag ser ut som ett rat men just nu kunde jag inte bryyyy me mindre. Eftersom jag hela tiden trott att det skulle vara fredag idag så är jag sjukligt taggad på imorgon. Det kommer nog bli kult

Igår höll jag förresten ett bajspapper i min hand som inte var mitt eget. Det var inte det fräschaste jag varit med om

Elin

tiiiiiiiiiiiiipzzzzzzzz

Jag började fundera idag på vilken som var den bästa filmen ever och det är denna^ Det levande slottet, jag har sett den hundra gången och den är fortfarande så galet bra!! se den 

my

jag visste att obbola skulle upptäckas någon gång

http://sextiofemmil.blogg.se/2010/september/en-halsning-fran-jonte-till-obbola-1.html?_tmp=9effe6788ec303e235d6055dc710b2b99ea40884

berrijansvägen

Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag är sugen på en sån här förfest:
Är jag dum i huvet eller låter det kanske gott? Det ultimata skulle vara att flytta in hos jesper men tyvärr är ju livet inte som det varit (W) <-- ledsen ros på msn
/Elin

20:00

Ikväll börjar jakten på en ny prins!!!!!!!

my

Jissus

Varför är det alltid så att dom viktigaste sakerna också är dom tråkigaste? Jag måste skriva ett CV denna vecka och det är ju något man måste göra någon gång i livet men jag stenvägrar. Jag blir som en tjurig bebis och villlvillvillll inte!!! Har inte ens Word på min dator... Fan. Märks att man fortfarande är skolless
Elin

tanter

En sak jag har funderat på länge. Tanter verkar inte veta när man inte ska prata med personen i fråga. Tex idag var jag ute och sprang med kira och jag hade hörlurar så det syntes tydligt att jag inte skulle höra om någon skulle prata med mig. Men när jag springer förbi en tant ser jag att hon ser så glad ut och kollar på mig. Jaha, tänkte jag. Hon måste ju prata med mig så jag viker undan hörlurarna från öronen, tanten säger igen "vilken söt hund" Jaha.

Detta hände en till gång idag när jag satt i busshållplatsen och väntade på bussen. Med hörlurar som syntes tydligt. Hon börjar direkt prata och jag måste stänga av min musik. Hon berättade att hon hade missat bussen tidigare idag för att hon pratade i telefonen med någon hon inte mindes namnet på. När jag har hörlurar på mig vill jag lyssna på musik och jag vill verkligen inte bli störd. Jag tror inte att dom förstår det. Jag vet att dom menar väl, men någon förståelse kanske borde uppenbaras. 

my

slut på det roliga


vart är mina dumlekakor jennifer?

Ja nu har jag hunnit halvvägs. CV klart, dock inte personliga brevet. 

my

elin stereotypen

I mitt huvud tänker jag att alla som heter Elin ser ut såhär


Blond, mullig och glad. Gärna genomsnäll och duktig också fast inte på ett töntigt sätt. Att vara en friluftsmänniska är också ett plus. Till my och linnea kan jag säga att våran yogalärare är en typisk Elin.
Jag är medveten om att detta är Anja Pärson men hon är på pricken en Elin.

/Elinelinelinelin

något med hjärta och puckel

Helgen har varit rolig men också sugit kuk. Igår kände jag att det var ute med oss och ville bara gå i ide. Tur man har vänner som jobbar på hotell så man får åka på svit-fest istället. Idag är jag så trött att jag vill dö, som tur är så blev inte jobbet lika jobbigt idag som jag trodde så därför kunde jag komma hem tre timmar tidigare. Att morgondagen är helt tom är typ det bästa som hänt mig
/elleee

mycket utförlig svit


camel

Igår låg vi hopplösa i elins säng tills vi blev bjuda upp på hotellsvit med världens största altan. Dock var vi hopplöst nyktra till skillnad från de andra. Men hejs bara så var vi med dem. Nu är jag hemma och är på jättejättedåligt humör och måste skriva ett cv, men min hjärna vägrar eftersom att det känns som ett skolarbete.

my

helg mobileo


detta ser ju lovande ut

Sverigedemokraterna
17.8%
Miljöpartiet
9.7%

tonårskärlek

Gubben verkar satsa på egen karriär. Synd att jag är less på min tonårskärlek!!!!

my

alla snälla själar titta hitåt

Jag har gått 8 fucking kilometer idag för att få det bekräftat att jag måste dra ut visdomständera och börja använda tandtråd. Jag är jätterädd för tandläkaren och jag är jätterädd för att dra ut visdomständerna. Är det någon snäll själ som har gjort det och kan berätta hur det var? 

my

hejehejjehj

Jag städade mitt rum ikväll, vilket betyder att jag sprang ut och in genom mitt rum ett tiotal gånger. När jag är klar lägger jag mig på sängen och tänker fan va skönt inget mer att göra. Sen ser jag en jättestor lapp sitta på dörren


Haha jag är ju fan bäst. Hur fan visste jag att jag skulle jättejätteglömma att jag skulle kamma håret idag? Och att jag ens glömmer bort att jag satt upp en påminnelse till mig själv samma dag. Det tyckte jag var skoj. Aja nu har jag kammat mig iallafall. Vill bara tillägga att jag har världens bästa vänner!
Elinpelin

nykär

Nu är jag nykär efter jag såg something new, mys gos goz myz!!

my

lull

när ska vi ses? dröjt cirkus 2 år känns det som.

ante up

Igår åt jag gött med mama. Jag är förälskad i vädret som är nu. Hösten är fineeh. 

my

RSS 2.0