1315

Igår ramlade jag över ett osynligt staket och har nu ett osynligt blåmärke tvärs över magen. Känns som att mina inälvor har gått sönder. Snodde också en lättdryck. Vet inte varför. Förlåt gud, he va värt de
Elin

jag älskar mitt liv




medan andra roade sig på trästock



...roade jag mig med annat/Elin

veckan hos johannes

smider hemska planer på toan

trästock

träffade kissie på stocken

then I'll float to you my darlin'

En fin en bit
/Elin

tuesday mornin blues

Jag har haft en bra helg. En av de bättre. Jag sa till evis att "det var bra att jag avslutar mitt lediga liv med en sånhär helg", så bra var den alltså. Jag gjorde bland annat inbrott i ett hus med hjälp av en soptunna. Flög in genom fönstret förbi persienner och blommor hur smidigt som helst. Har druckit alkohol med gamla bekanta och umgåtts med nära och kära. Nu har jag börjat mitt arbetsliv istället. Jag kom på igårkväll att jag inte skulle stöta på my och linnea på kanske veckor så därför var jag tvungen att cykla på en visit till deras berghemkollektiv. Klockan fyra kom jag på att jag ville hem så jag cyklade hem igen och var mörkrädd i timmar efteråt. Ikväll blir det möjligtvis ett ölhäng och snart blir det korv i ugn!

'
Snart är det vinter igen alla dumjäklar

/Elin

hemskaste barnfilmen ever


kan inte ta öge av dig

Hela min dag har gått ut på att jobba och cykla. Gillar inte när vädret är såhär lönnigt. Man tittar ut och ser att det blåser och är mulet också kommer man ut och svettas ihjäl i sin höstiga outfit. Lönnsommar. På måndag börjar jag jobba hela veckorna och sen är det inte länge kvar tills det nya jobbet börjar. Och på fredag får jag lön! Aiiiaiiiaiiiiiiiiii rooooomba!!! Förresten så åker alla till trästock imorgon utom jag. Vet inte varför jag börjat bli en avvikare från gänget. Det bara blir så. Men sånt är ju hälsosamt! Ikväll har jag haft otroligt tråkigt... Har roat mig med massvis med konstiga grejer

Titta här evis; Jag kan med båda men den ena är bara lite svårare

Elin

100


Här är en bild från droskan, dit ska jag inte på fredag. Då är jag nog i en skog i skellefteå. Till middag grillar göran kött, tyvärr får jag inte äta av det goda eftersom jag nu är veg igen. Tro mig, de har jävlats med mig. Men jag pratar gott om mina grillade tomater och grillade paprikor.

my

rör på döfläskeh

Idag var jag ute och sprang för första gången på femtio år. Jag var sämst och var död efteråt. För mycket chilla och för lite träna. Men det har inte hindrat mig från fara på äventyr till jysk eller städat eller laga mat. Ikväll är jag kanske på södra obbolavägen 100. Eller så är jag hemma.
Någon som har en plats i bilen till trästock? <3

my

surströmming hos norea och flora

jag tror nog att vi drar på trästock, ett sista år och betalar 150 spänn. det kan bli riktigt kult hörrni! heeeejdå
/ L

unga och dumma

Såhär tänker jag oss fortfarande... Spritfest varje dag, wct-tröjor och tovigt hår/bullen


Tur att man förändras kan jag tycka /Elin

det finns inget det

Visst var jag glad på studenten, jag har inte varit så glad idag. Jag blev inte gladare när jag kom hem för då stod huset tomt och det fanns ingen mat. När jag äntligen fick sällskap var jag tvungen att bära hundra sängar och hundra brädor. Sedan for alla och fiskade. Vad ska jag göra nu?
Jag tog det som en man, jag gick och köpte mat för de hade ju kommit hem med pengar? Trots att jag hade huvudet fullt med OC och för mycket håkan hellström, så lämnar jag gruppen. Jag är taggad på helgen. Jag undrar (uuundrar) om vi åker mot skellefteå eller om vi besöker haga på en gårdsfest. Jag och Elin vet att helgen blir bra.


my

brinn hjärtat brinn

Idag var jag på stan och fick bajs på byxan av en fågel. Tänkte "fan vad häftigt, vad är oddsen?" men det var äckligt och grönt. Igår var vi hos Palej och diskuterade framtidsplaner. De orden som användes mest var avatar, dinosaurie och vampyr. Hade trevligt med fiske i fredags också där vi snurrade runt i ringar på vattnet pga brist på kunskap om båtens motor.

I lördags var det sjukt mycket folk ute på krogarna. Har ingen aning varför men det var kul iallafall. Tony var ett barn och ville inte sluta bada och jag hjälpte en tjej på toaletten så jag fick en date med en irländare. Och i helgen ska jag tillbaka till mitt gamla hood och hänga med gamla bekanta! Jag och my brukar prata om hur mycket våra liv sket sig men jag tror fan att jag säger farväl till våran lilla tvåmansgrupp för ett tag.

/Elin

jag tror jag ska kasta mig genom ditt fönster

Efter en mysig kväll i innertavle och en varm sommarkväll med fulla krogar så är jag nu hemma efter att ha träffat gamla bekanta på staden. Hemma är det kaos, möbler och färgburkar står runt fötterna. Färgen i vardagsrummet ser inte bra ut. Det får jag leva med tills jag flyttar hemifrån

my

välkommen till innertavle


varmt



lucy i himlen med diamanter

Idag är dagen efter tvättdagen, de e för fan som å va i himlen näztan. Ikväll ska jag dra upp gammelgäddan och drunkna och imorgon ska vi lyssna på sälpipen

Elin

lilla dumjäkel


denice


sjung om studentens lyckliga dar

Idag kom det fina studentkortet och katalogen. Sedan har jag, elin, bengHAN och tompan varit på stranden. Jag har badat för första gången. Egentligen kan jag inte sitta vid dattan för att vi slipar golven. Men jag lyckades ta migin här. Bäst att sitta kvar här till natten kommer.

my

om alla dom han älskat och dom han bara sög av

tråkigt att det ska vara så jäkla bra väder när man jobbar. och en annan tråkig sak är att vi inte längre har något att se fram emot. innan peace vare peace och nu vet vi inte riktigt vad vi kan hitt på förnåge!!!!!!

mens

Trodde det var ute med mig och att det låg en liten Elin Jr. och tryckte men nu forsar det ur fisken som aldrig förr. Glömde att säga att jag blev med jobb nr. 2 igår och nu är mitt livslånga yrke som städtant spikat! Sjyrre biggan

/Elin

kJam

Nu är jag ensam för första gången på en vecka. Känns tråkigt. Ikväll bjuder jag upp till kalas iallafall. Igår var jag med evis och av någon anledning så kommer ingen av oss ihåg något från "vår tid", när vi var med varandra dygnet runt. Kul hade vi iallafall. Snart ska jag färga bort blondinen i mig. Det kanske låter gott

En bild från första gången jag var med evis

/Elin

i rymden finns inga känslor

en fin film baserad på en novell. Nu ska jag fortsätta med the runaways.

my

vännäs

Vi hade det fint i vännes med risiga pizzor i helgen.

lite bilder från gammdattan som jag brukar skratta åt

/L

mätt och veg

Jag och Jana har spanat in massa kort från när vi var små. Mitt i allt dök detta upp. Vi såg sex and the city på bio igår. För mycket city men bra var den. Nu kommer jag inte få se dem förrän på fredag. Jag måste vara hemma och hjälpa papa med vardagsrummet.
my

mobileo


elin på peace

/L

viva la spaniaaa

Nu tog spanien hem storvinsten. I sista minuterna. Grattis mina små pojkar. Igår var vi i vännäs utan att riktigt veta varför. Anton fyllde år och det slutade med nakenbad och att alla var utelåsta. Imorse vaknade jag som lilla skeden mot en främling och en katt i näsan i en lada/ett garage. Mycket märkliga saker händer i vännäs I tell you. Har iallafall haft en jättebra helg och nu är min telefon trasig som vanligt så nu slänger jag den åt helvetet /Elin

kräftskivaaaaa


ensam

Det är fint väder ute och jag själv var uppe med tuppen. Jag har städat hela huset, jag har diskat och tvättat. Jag har lyckat föra över pengar till Elin för första gången in life själv. Ikväll ska vi till Lorina sedan bär det av till trädgården.

my

men dra åt skogarna

Tänkte lägga ut en film från Jay-Z men jag orkade inte lägga ut den på internet. Det var fett iallafall! Idag skulle jag sola men direkt jag gick ut började det dunka i mina munsår och jag kände hur dom växte. Blir inge färg på kalaskulan detta år heller verkar det som. Iallafall tänkte jag ta tillfället i akt att åka och jobba en snabbis men när jag kom dit så märkte jag att trapphuset jag skulle städa var mycket större än jag trodde. Så det blev ingen snabbis. Och jag svettades som en gris och gamla människor stod och tittade på mig. Jobbigt var det iallafall men annars har jag roligt som fan nu! Livin the goooood life /Elin


sluta drick och kamma dig

Jag såg ett oc-avsnitt som var lite ledsamt så jag känner mig lite så här. Blåmärket på min arm är från min kära vän elin. Hon har bitit mig. Jag hoppas vi ses snart. Ikväll har jag varit med min vän johanna.

filmeh igen

det som spelades på campingen hela tiden var riverside och americano, det finns förövrigt en dans till americano och alla de människor i söder verkar vara hur efter som helst. Alla gick också omkring och skrek men BACKARÅÅÅ!!!! och många hade även kult på restaurangen.
my

peace and love


filmeeh

jay-z
the kooks
patti smith

jag luktar inte kiss längre

ja, jag har haft himla roligt. Jag har samlat på mig en förkyldning men det gör inte så mycket. Jay-z var bland det bästa jag har sett, om inte det bästa. Lite avis på de två människorna som fick komma upp på scenen. The kooks var rosor. Men nu har jag fått sova i över 13 timmar. Så nu ska jag försöka bli frisk från förkyldningen och lägga in bilder. Jag och 42 000 andra människor som besökte peace and love hälsar kanske.

RSS 2.0